Clinique du Cheveu

EXPERTISE EN COMPLETE HAARVERZORGING

Vanaf 1974

Clinique du Cheveu

Een haardiagnose
absoluut noodzakelijk

Vóór elke behandeling dienen de oorzaken achterhaald te worden met een haaronderzoek.

Deze consultatie duurt ongeveer 1 uur en gebeurt op afspraak in alle discretie in een aparte ruimte. Dit haaronderzoek wordt uitgevoerd met een hightechmicroscoop, HAIRVIEW genaamd, waarmee analyseresultaten behaald worden die vroeger niet mogelijk waren. Onze haartherapeuten doen een volledig onderzoek van de hoofdhuid, het haar en de haarwortels (haarbulbi). De resultaten van deze driedimensionale analyse garanderen een totaaldiagnose met zowel uitwendige als inwendige oorzaken. Dankzij de interpretatie van deze resultaten door uw haartherapeut van “Clinique du Cheveu” kan er een behandelprotocol opgesteld worden. Begeleiding op maat is van belang voor een geoptimaliseerde, maar realistische behandeling.

DE HAAR- EN HOOFDHUIDBEHANDELINGEN IN UW INSTITUUT

U heeft vet haar, uw hoofdhuid is droog, u denkt elke ochtend “oei, oei… ik verlies mijn haar”, u verliest al veel haar, u heeft roos en jeuk, u heeft last van haarverlies na een bevalling, operatie of chemobehandeling, … Uw haartherapeut zal u een behandeling in het instituut voorstellen die afgestemd is op uw haarproblemen. In een aangepaste ruimte wordt er een uur aan uw welzijn en zoveel meer gewerkt. De complexen van etherische olie en planten in combinatie met de drie functies van de HAIRPAD, een Europees hightechtoestel, garanderen u de doeltreffendheid van onze behandelingen van “Clinique du Cheveu”.

VIND EEN GESPECIALISEERD INSTITUUT BIJ U IN DE BUURT

Er is allicht een instituut van Clinique du Cheveu in uw buurt.
Wacht niet om een afspraak te maken: krijg precieze en gedetailleerde antwoorden over de algemene staat van uw haar en ontdek alle haarbehandelingen die een oplossing kunnen bieden.

Ontdekken

THUISBEHANDELING
INWENDIGE EN UITWENDIGE VERZORGINGSPRODUCTEN

Onze shampoos, lotions tegen haaruitval, complexen van etherische olie en planten en al onze voedingssupplementen (schoonheid van binnenuit) zijn van biologische en natuurlijke oorsprong.

Getest onder medisch toezicht met een bewezen doeltreffendheid van 95% tegen haarverlies zonder bijwerkingen.

Laatste berichten

L2A ~Antiageing

27 July 2021

Deze lotion gaat haaruitval tegen door de haargroei en haardensiteit te bevorderen. Ze bestrijdt tegelijkertijd haaruitval en haarveroudering. 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong waarvan 30% ingrediënten van biologische oorsprong.

Beschadigt de wind je haar?

11 June 2021

De wind beschadigt het haar op verschillende manieren. Eerst raakt je haar in de war en ontstaat er meer wrijving met je kleding. Hierdoor wordt je haar stug en breekbaar. … —> Wanneer je van nature droog haar hebt of je haar beschadigd is, moet je je haar beschermen! Deze verzorgingsolie op basis van biologische … Continued

STRESS & ANGST = HAARVERLIES?

22 April 2021

Stress en angst zijn allebei psychologische toestanden die zich manifesteren in de vorm van vrees voor een gebeurtenis van verontrustende aard…Ze hebben gewoonlijk rampzalige gevolgen voor je haar en veroorzaken aanzienlijke alopecia/haaruitval! Op basis van extract van magnoliabast (eigenschappen: tegen stress en angst), valeriaan (eigenschappen: nervositeit en kalmerend) en passiebloem (bovengrondse delen van de bloemen) … Continued